كوردون بلو




المكوّنات
2 صدر دجاج مخلي
شرائح جبنة امنتال
شرائح تركي مدخن
ملح
فلفل
بهارات دجاج
اوريجانو
قليل زيت
خضروات مشكلة للتقديم :
< script >
كوب طماطم تشيري
1 فلفل الوان
1 بصل
قليل كريمة طبخ اختياري
قليل زبدة
طريقة التحضير
اولا يغسل الدجاج يتبل بالملح والفلفل والبهارات

لو صدور الدجاج كبيرة نقسمها نصين ونبدا نفردها ونحاول نخليها مستوية ومفرودة على قد مانقدر

بعدين نحشيها بالجبن والشرائح التركي ونلفها زي رول ونثبتها بالخلة

في طاسة على النار نضع شوية زيت ونحمر الكوردون بلو من كافة الاتجاهات وهنلاحظ انها لسه ما استوتش كويس، فممكن نحطها في صينية وندخلها الفرن شوية لحد ماتستوي

بعدين نضيف البصل والفلفل والطماطم التشيري ونشوحهم كلهم مع رشة ملح وفلفل واوريجانو وممكن للي يحب يزود شوية كريمة طبخ ونسيبها لحد ماتستوي

طريقتي انا مختلفة شوية في طاسة تانية على النار نضيف الزبدة والكوردون بلو نشوحها على نار هادية مع الزبدة شوية

تقطع بعد ماتستوي وتقدم مع الخضار السوتيه والخس.

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

براهين على أن الأرض مسطحة

مقدار تكلفة حساباتك التي تم الاستيلاء عليها على الويب المظلم

مشاكس بلباقة ووجه البراءة .